Nyaraló, hétvégi ház alaprajz: 34 m2

Mobilház alaprajz 34 m2

A kis méretű nyaralók, hétvégi házak berendezése olykor nem is egyszerű feladat. Szerencsére külföldön sok jó megoldást találunk, és pont a mobilházak köréből.

A mobilházak jellemzője, hogy nagyon kis alapterületen kell választ adniuk egy teljes család mindennapi életéhez szükséges helyekre. Ugyanez elmondható egy hétvégi házról is, hiszen egy nyaralás alatt is legtöbbször ugyanazok az igényeink mint a hétköznapokban. Az alábbiakban egy olyan mobilház tervét mutatjuk be, mely kiválóan alkalmas hétvégi háznak is.

34 m2, étkezőkonyhás nappali + 2 hálószobás ház

Fiatal házasként mit meg nem adtunk volna egy ilyen kis házért! A legfontosabb, hogy helytakarékos beépített bútorokkal rendezzük be a rendelkezésre álló tereket, így ha mindennek megvan a maga helye, nem lesz sem rendetlenség, sem zsúfoltság a házban.

A konyha eltolhatós ajtóval külön kijárattal rendelkezik a teraszra. A fürdőben ülőkád lett elhelyezve. A konyhában megtalálható a mosogató, tűzhely, hűtő.

Nyaraló, hétvégi ház, belső kialakítása

Mobilház nappalija

És az alaprajz élőben. A képen a nappali részt látjuk, úgy mintha az étkezőasztalnál ülnénk. Természetesen beépített szekrények mindenhol: a kanapé felett, ablakok mellett. A kis ház 4-6 főnek nyújt kényelmes elhelyezést, ha a nappaliban kinyithatós kanapét helyezünk el.

A  hétvégi ház kívülről - alacsony tetős mobilház

Mobilház kívülről

A külső fotón látszik, hogy a ház a nagy üvegezett nyílászárókkal egybe nyitható a terasszal. Kivitelezhető magastetős kivitelben is.

email Szerkesztőség:

Honlap 1x1 Kft.

info [kukac] honlap1x1.hu

>> Címlap Alaprajzok, háztervek Mobilház alaprajzok, tervek Mobilház alaprajz: 40 m2 két fürdővel!